Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagslycka!

Medan jag sorterar tvätt
filosoferar jag en stund
över livets gåtor
En stunds meditation
mitt i vardagen
Sen går jag tillbaka
upp till er
och livet som
varmt
0mfamnar mig!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-15 23:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Precis min mening. Medan människan möjligen söker lyckan och meningen med livet, så stirrar den sökaren i ansiktet mest hela tiden.
Få saker är så underbart skapande som att tvätta rent och stryka.
2011-08-30

    ej medlem längre
ljuv vardag
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP