Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som tack för alla minnen....


barndom

Små praliner längst
ner i godis -påsen
dom suger jag på
ibland
lycklig som ett barn
över att de har så god fyllning




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-16 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP