Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli lämnad............


Övergiven...

Jag såg dig igår
och allting brast!
mina stödförband
lossnade.
Själen stod naken
inför dig.
Men du såg rakt
genom mig
och gick din väg
utan ett ord.
Trots att våra ögon
en gång var älskande!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-16 10:36



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Fy f*n! Så hemskt och så bra skrivet! Den här tog verkligen hårt i magen. Känner igen mig så.
2011-08-18

    ej medlem längre
Sorg , men styrka att skriva om det..
2011-07-24

  M-Lyn
Starkt Vackert !
2011-07-17

  Lena Själsöga Keijser
du berör
2011-07-16

  mare VIP
Det gör ont...en naken själ..
2011-07-16

    ej medlem längre
spontant gillar
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP