Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt känns svårt...


Tröst

Smek mig med din röst
låt den linda sig som balsam
runt mitt sorgsna sinne
och ge mig styrka!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-16 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint på så få ord !
2011-08-04

  M-Lyn
Oh så vackert !
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP