Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i semestertider....


Resan.

Mitt i stormen
sitter jag lugn
och reser
i mina tankar.
Det blev en billig semester!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-16 23:24



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Riktigt härlig slutknorr!:D)
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP