Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden talar

Att förstå varandra
utan att ödsla en massa ord
är skönt
Att sitta knäpptysta vid bordet
och känna kärleken strömma
fram och tillbaka
när vi då och då
smeker varandra
med ögonen
ovanför
morgontidningen!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-16 23:28



Bookmark and Share


  Micky
riktigt bra text :) fin känsla!
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP