Gävle är förvisso en svår stad att bo i, om man vägrar att bli en i mängden, men kampen går vidare i Jesu namn.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gävle är förvisso en svår stad att bo i, om man vägrar att bli en i mängden, men kampen går vidare i Jesu namn.




RENSNING OCH RESNING

ut med allt som håller mig tillbaka

kapa var förtöjning och var tross

jag vill lägga av mig allt som hindrar

hissa fanan högt och kasta loss

satan har förvisso sina redskap

men jag säger upp bekantskapen

bort med allt som binder mig och fängslar

full fart mot mitt hemland himmelen!

 

LARZ GUSTAFSSON    16/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2011-07-17 11:59



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra text !
2011-07-18

  Larz Gustafsson VIP
Svensk kristenhets stora problem är inte att man längtar för MYCKET efter himlen. Tvärtom.
Man har blivit förvärldsligade och jordbundna. "Kom ihåg Lots hustru", sade Jesus. Varför sade Han inte: "Kom ihåg Sara?" Eller Ester? Eller Rut?

Satans rike lämnade jag bakom mig 1984 då jag av nåd genom tro upptog som fullvärdig medborgare i Guds Rike.
Men här avhandlar jag mänskliga redskap som djävulen använder och som jag vägrar att fraternisera med. Det finns faktiskt människor som Bibeln uttryckligen uppmanar oss att ta avstånd från. Nu passar inte det här in i det humanistiska konceptet, men Gud är heller ingen humanist. Han är Gud.
2011-07-17

  La Magnólia VIP
Jag hoppas och vill tro, att du för länge sedan sagt upp din bekantskap med Satan ... Och att din längtan till himmelen inte är så stark, att du glömmer hur viktigt det är att använda den tid vi får, här på vår vackra jord, till att göra allt som är gott och kärleksfullt mot vår medmänniska .. precis som Jesus gjorde ...
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP