Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma igen

Nu går jag på mina
barndomsstigar
igen
och känner tryggheten
att vara dotter till en dotter-med koppling
till rötter- till det som var för länge sen
och till det som är nu
Ögon smeker allt välbekant
och jag njuter
Det är skönt andas
hembygden igen




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-18 00:39



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket vackert! Andas så mycket harmoni och ro ...
2011-07-18

    AA VIP
Bra text. Alla har vi våra platser med rötter och sammanhang.
2011-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP