Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNUSKCIRKELN

runt bordet sitter subborna

och önskar mig till helvetet

små slynor i sin skymningszon

som stinker både piss och svett

de sinnesslöas häxsabbat

en sorglig studie i förfall

jag köpte en tyrolerhatt

och hoppas de får slaganfall

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-20 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP