så har jag äntligen prövat att cykla, underbart

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så har jag äntligen prövat att cykla, underbart




ÄNTLIGEN

 

 

 

så hände det då äntligen

jag kom iväg på förmiddagen

 

tog min promenad med målet

att pröva att cykla

 

trött var jag när jag kom fram

men efter att hälsat på hundarna

druckit en kopp kaffe

 

så var det då dags att pröva om

jag kunde cykla lite skeptisk var

jag allt

 

rädd att det skulle hända något

med mitt opererade knä att det

skulle ta emot att jag inte var nog

rörlig i protesen som jag har i mitt

högra knä

 

så vi gick ut det kändes till och med

ovant att leda cykeln till platsen där

min prov cykling skulle äga rum

 

upp kom jag på cykeln men den var

en aning för hög så jag tordes inte

ge mig iväg på någon provtur

 

men då kom den gamla riktiga

kärring cykeln fram låg och bra

jag kunde trampa runt cykla en

liten bit

 

men jag var allt lite rädd när jag

skulle stanna och kliva av men det

gick bra så nu vet jag att cykla det

kommer jag att göra

 

det är bar det att det gäller att hitta

en gammal kärring cykel det är många

som vill ha sådana cyklar så dom är

svåra att få tag på

 

men jag ska söka med ljus och lykta

så innan sommaren är slut hoppas

jag att det blivit många härliga

cykel turer i naturen

 

 

anits 21 juli 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-21 20:38



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Och i cykelkorgen
tar Du med fika
och Din kamera.
Perfekt.
2011-07-22

  Bibbi VIP
Applåder!
2011-07-22

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo. Kolla blocket!
2011-07-21

  ULJO
Gläder mig att läsa och att det gick så bra.
2011-07-21

    ej medlem längre
Grattis till härliga cykelturer!
2011-07-21

    sajo
Vad glad jag blir för din skull att du provat att cykla. Äntligen. Vad härligt det låter. Applåder för din text.
2011-07-21

  Catharina Edin VIP
Härligt för författaren!!!
2011-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Herren ger styrka åt benen i din kropp.
Fint att du fick en cykeltur.

Väldigt fin bild.
2011-07-21

  Anya VIP
Vilket glädjefylld historia. Grattis!!!
2011-07-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP