Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar i natten




TÅRAR

 

 

 

 

mina tårar är mina

ville aldrig visa dig dom

 

när jag var ledsen

gick jag min väg

 

 

sökte stillhet och tystnad

att vandra i skogen

låta tårarna rinna

 

en befrielse så skön

dina ord att

stora flickor aldrig gråter

 

dom orden fanns nog bara

hos dig

 

jag hade mina stigar

hemliga stigar

 

jag har aldrig varit rädd

rädd för skogen och den

mörka granskogen

 

men jag var alltid

rädd för dig

visste aldrig vilket

humör du var på

 

 

mina tårar rinner idag

tänker på mina

nära och kära

i vårt västra

grannland

 

undrar hur du skulle

reagerat om det hänt

när du levde

 

hade mina tårar

fått rinna då?

 

jag vet inte det

det är bara du

som kunnat ge mig

det svaret

 

 

 

 

anits 23 juli 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-23 23:48



Bookmark and Share


  poetryGirl
smärtsamt
2011-07-24

  Tosca
Vilka fina rader.
Tosca
2011-07-24

  Michaela Dutius
Ja tårarna rinner för våra grannar som drabbats så hårt....tårar är goda- de tvättar ögat så vi ser rätt.
2011-07-24

  Anya VIP
Vemodigt och sorgsamt.
2011-07-24

  Eva Helene VIP
Smärtsamt om det som varit och med koppling till det som tynger en dag som denna.
2011-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Sorgligt.
2011-07-24

  Bibbi VIP
Så starkt berörande.
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP