Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mörk dag är över, jag tror på mer ljus imorgen.

 

En mörk dag är över, jag tror på mer ljus imorgen.

Ljus genom att samlas, kramas och visa kärlek på torgen.

 

För vi måste visa att vår kärlek är starkare än allt hat på jorden.

Att vi ser på varann som systrar och bröder, i hela världen, i hela Norden.

 

Och det oavsett religion, härkomst eller hudfärg.

För tillsammans tar vi oss över detta skrämmande berg.

 

Vi ska minnas och hedra. Stötta och hjälpa. Sprida kärlek och fred!

Genom det så hedrar vi alla dem som lider och alla dem som led.

 

ALL KÄRLEK!




Fri vers av Kape
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-24 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape