Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loppis

Lycka är:
en handskriven
loppis skylt
som vi upptäcker
på vår resa genom
sommarvarm bygd.

Följa en slingrande
grusväg och hitta
ett litet uthus mitt
i ingenting.

Fyllt av härligt
spännande
roliga ting.
Titta fynda
för en billig
peng.

Gammalt och
nytt i en
underbar mix.
Bara känna
atmosfären...


Sommarlycka
för mig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 09:14



Bookmark and Share


  AnnaMy
Jag är ett stort loppisfan, brukar ibland sälja själv för att det är så mysigt att stå där bland alla loppisgummor och loppisgubbar :) fin text!
2011-07-30

    migella
Håller med, att besöka loppisar är alltid lika roligt och spännande. Och vilka fynd man sen gör...
2011-07-25

  Yvonne Eriksdotter
...för mej oxå...:)
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP