Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är ingen dikt, det är en uppmaning.

 

 

Detta är en länk till en grupp jag skapat på facebook. Denna grupp är skapad för minnas och hedra offren, de skadade, anhöriga och deras vänner i den enorma och ofattbara tragedin i Oslo och på Utøya, 22. juli 2011 . Genom musik/poesi/konst etc. förmedlar vi alla olika budskap, men ofta med flera gemensamma nämnare, till exempel: kärlek, tro och hopp. 

Hat föder hat, kärlek föder kärlek. Jag tror på kärleken och tillsammans kan vi skapa ting som finns kvar, som får oss att minnas och som får oss att aldrig glömma att älska! 

 

https://www.facebook.com/groups/184646174931260?ref=ts




Fri vers av Kape
Läst 373 gånger
Publicerad 2011-07-25 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape