Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterhet

Bitterheten låser fast din själ

lämnar lite rum för egna tankar.

Jag står där, vill dig väl

men bankar, bankar

på ett lik.

 

Det smärtar mig så oerhört

för du har inget eget liv.

Något, någon, har förstört

ditt jag och perspektiv

till blott skrik.




Bunden vers (Rim) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-26 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP