Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan flyg

Eviga längtan
hör min röst.
Ge mig näring
ge mig tröst.
Vingar utav silver tår
flyg över äng och snår.
Lyckan finns i ett träd nånstans
fjärilsvingar ger själ en chans.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-26 12:31



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
Amazing dikt!
Längtan är outgrundlig ibland och lurar oss ordentligt :)
2012-02-07

    ej medlem längre
en vacker och mjuk fin text om längtan..
2011-07-30

  La Magnólia VIP
Mjukt .. varmt och längtansfullt!
2011-07-26

  Mona Drugge
Så härligt vackert. Du skriver så ömt och fint.

Gillar och bokmärker..

Tack!
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP