Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal kärlek -stark som diamant

De sitter hand i hand på en parksoffa
och tittar på den vackra utsikten
över sjön.
Solen glittrar en skimrande matta av
spegelblänk.
Fåglarna tävlar om att få hålla serenad
för dem.
De sitter tysta-kärlek behöver inte
alltid ord.
Då och då tittar de på varandra och ler.
Han 83 -hon 80
Trots sin ålder tycker han fortfarande
att hon är lika vacker-
hon har bara blivit lite tunnare och rynkigare.
Han känner en översvallande ömhet för
henne och trycker hennes hand lite hårdare.
Då tittar hon på honom och ler.
Hon tittar med kärlekens ögon.
För dem har inte kärleken dött med åren!
De -mina föräldrar




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-26 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar beskrivning av att kärlek inte rostar, eller avtar, med åren!
2011-07-29

  La Magnólia VIP
Så underbar läsning! Så ljuvligt att som barn få uppleva och se den kärlek som strömmar mellan föräldrarna genom alla år!!!
2011-07-26

  Yvonne Eriksdotter
vilken lycka....inte bara för dom själva....utan oxå för deras barn...
2011-07-26

  Mona Drugge
Så vackert minne.
2011-07-26

    ej medlem längre
Jättefin hyllning !
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP