när datorn krånglar när uppkopplingen slutar fungera då är det bara att vänta och hoppas att det ska bli åtgärdat

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när datorn krånglar när uppkopplingen slutar fungera då är det bara att vänta och hoppas att det ska bli åtgärdat




Datorkrångel

 

 

 

vad gör jag när datorn krånglar

ringer och anmäler

 

men jag tröttnade till slut

på att sitta och vänta i telefon

 

när det gått två timmar och

jag har kvar min plats i kön

 

när rösten säger din plats

i kön är nu tolv, tiden går

 

rösten kommer tillbaka

säger din plats i kön är tolv

 

då stänger jag av telefonen

och går ut

 

jag ska försöka senare

då kanske jag inte behöver

 

ringa och felanmäla och sitta

timmar i telefonkön som aldrig

verkar ta slut

 

jag tog en promenad, gick

till affären, handlade

 

när jag kom hem, lagade

jag mat, satte mig att äta

 

efter det ringde jag för att

felanmäla igen

 

gissa om jag suttit i en

lång telefonkö

 

halvfem ringde jag, samtidigt

tänkte jag nu ska jag inte

ge upp

 

minuterna gick, liksom

timmarna, över tre timmar

för att felanmäla

 

det är inte acceptabelt, så

kommer jag att klaga hos

telia, om det hjälper eller

inte

 

så ska man inte behöva

vänta flera timmar för

anmäla ett fel

 

 

 

anits 27 juli 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-28 09:41



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
ja dessa telefonköer...superjobbigt
2011-07-29

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Supportavdelningen är inte dimensionerad för att klara av anstormningen när ett större fel inträffar. Då vore det bra om man som kund bara kunde skicka ett sms för att få problemet registrerat.
Och de skulle ju också via sms kunna upplysa om hur det går.

Och... Tänk om man via sms kunde beställa en omstart av den egna linjen. Det skulle spara timmar, nerver... och faktiskt pengar för Telia.
2011-07-28

  Bibbi VIP
Fruktansvärt hur det gått utför i Sverige med det mesta. Undrar ibland var det ska sluta?
2011-07-28

  Anya VIP
Detta känns igen. Telefonköer är inte att leka med.
2011-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Dessa telefonköer är horribelt jobbiga. Likadant är det med hälsocentralen. "Vi ringer upp dig cirka 11:35..." Men i realiteten kan samtalet komma en halvtimme senare.
2011-07-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP