Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN KUST TILL KUST

jag sjunger "whole wide world"

av wreckless eric

och julis sista dag är underbar

jag svävar över hustaken

med stranglers

och kusten förefaller faktiskt klar

det fläktar skönt i skuggan

där jag sitter

nu närmar sig den mogna fruktens tid

jag gläder mig med punk och

gary glitter

i morgon dag ska vardagen ta vid

 

 

 

men glädjekällan framför

alla andra

är frälsningen jag

mottagit av nåd

att jag med Jesus Kristus

här får vandra

Han som är Gud och Underbar i råd

fast jag är långtifrån

ett dygdemönster

och inte alls så präktig och robust

så öppnar himlen alla

sina fönster

för evigt klar är himmelrikets kust

 

LARZ GUSTAFSSON   31/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-31 16:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Hoppfull text
2011-08-05

  anits VIP
Mycket fint skrivet om det som
väntar en dag
2011-08-01

    sajo
Från kust till kust, likt Lasse Berghagen som sjunger från Kust till Kust. Bra skrivet.
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP