Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DISKREPANS

jag är ett hot mot er samlevnadsform

mot allt det där ni har upphöjt till norm

mot allt det där som ni påstår är sant

mot all förvrängning, teater och fjant

där ni forcerar ska jag spärra av

är ni konvexa sår är jag konkav

säg mig ett samhälle på detta klot

där ärlighet inte ses som ett hot

 

 

en segerpil är en helt annan deal

än det som vissa vill kalla för stil

den är ett hot där den borrar sig fast

en envis ros i ett mörkt sopnedkast

ett bräckligt vindskydd slås ner av en storm

den är ett hot mot er samlevnadsform

anslut dig nu! kampens kraft är enorm

anslut dig nu innan allt ändrar form!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   31/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-31 16:10



Bookmark and Share


  Vampyrens hjärta
Starkt skrivet.
2012-08-06

  Katarina O´Nils Franke
Beslutsamt och starkt, en passande personskildring kan tänkas? Allt gott!
2011-08-03

  anits VIP
ja, att stå för det man tror på
är viktigt i en värld som den vi
lever i nu
2011-08-01

  Larz Gustafsson VIP
"Du känner väl mej" (Risken Finns)
2011-07-31

  Mats Henricson
Lite hotfullt framstår det...., var ska "segerpilen" träffa ? Inte på någon mänsklig kropp får jag förmoda......
2011-07-31

    Tea Alex
Ja...ibland är det viktigt att stå för sina ideal. :)
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP