Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sedan ljusningen kommer...

När sen ljusningen kommer
efter allt tungt
all svärta
Ögonen får svårt att vänja sig
Kroppen, själen , sinnena strävar emot
Nej, men det känns bra! Det här går inte! varning
Det måste komma något mer svårt bakom kröken,
inte ska väl jag, inte lilla jag..? Må bra?




Övriga genrer av Lindalou
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-02 21:17



Bookmark and Share


  Piraya
visst ska du må bra, men du måste tillåta dig att göra det.
2011-08-06

  Yrre VIP
Nej tusan varför det!Varför ska jag få en smula andrum och känna efter och kanske kanske må bra? Mår jag bra? vågar jag känna efter? känner igen mig i din text. Jättebra skrivet!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou