det är sommar äntligen

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är sommar äntligen




Ny klippt gräs (100-tecken)

 

 

 

nyklippt gräs

doftar ljuvligt

jag nyser och nyser

allergi

vad gör det

sommaren är här

det är en härlig tid

 

 

anits 4 augusti 2011




Fri vers av anits VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-04 09:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Joo sommaren för mig sig både det ena och det andra.
2011-08-06

  Larz Gustafsson VIP
En verkligt härlig tid, ja, tveklöst.

Snygg sommarbild.
2011-08-04

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP