Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄRA

så skört, så skört

så oerhört

en knuff och allting

är förstört

så skört, så skört

så oerhört

det löjligaste

du har hört

 

 

det kastas sten

och du är klen

så körs du över

av armén

min poesi

är subjektiv

men detta är

mitt perspektiv

 

 

 

en superman

blir antikrist

med muskelstyrka

argan list

ett kräk som jag

en bräcklig, svag

blir skämtet på

er aeropag

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     5/8 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-05 12:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det har inget med poeter.se att göra.
2011-08-11

  Mats Henricson
Snyggt rimmat, men med ett budskap som får mig lite frågande, är det ett "svar" på alla dessa angrepp som du utsätts för ?
Jag VET ju också hur det känns, oftast är det ju väldigt suggestiva och elaka angreppspunkter.....
2011-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP