Gävles främsta experter.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gävles främsta experter.




TVÅ SOM VET ALLT

där sitter två som vet allt

och gör uttalanden

där sitter två som vet bäst

där sitter framtidens män

och ryktesvägen är bäst

den är så bredfiligt rak

på rickard rättrådigs häst

i stilla trav, sakta mak

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/8 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-05 12:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, tyvärr finns dom lite överallt
och det är tråkigt
bra skrivet
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP