Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR GICK SOMMAREN

där gick sommaren

hon var brunbränd, blond och grann

gästade vårt land

log vackert och försvann

där gick sommaren

jag fick en sista skymt

av all skönhet som

den årstiden har rymt

 

 

LARZ GUSTAFSSON     12/8 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-12 21:33



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Sommaren personifierad! Men den sommaren var inte "förtörnad"..
2011-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP