http://www.youtube.com/watch?v=hXyrNZSOqGU&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=hXyrNZSOqGU&feature=related




LIVET BLIR EN SKRÄCKFILM

 

när du blir förtryckt

och inträngd i ett hörn

när man skjuter ner

ditt hjärtas stolta örn

har du bara hat

och ilska på menyn

kämpar desperat

men sjunker ner i dyn

 

livet blir en skräckfilm

ett fat amontillado

livet blir en skräckfilm

du blir en desperado

 

när du blir förryckt

totalt paranoid

och ett offer för

en diabolisk tid

när du brutits ner

och inte orkar mer

när du nästan ser

hur satan står och ler

 

 

livet blir en skräckfilm...

 

om du sparkas ner

av marschkängor med stål

om du aldrig når

ditt tänkta, drömda mål

om man manglar ner

ditt självförtroende

om du sedan blir

tablettberoende

 

 

livet blir en skräckfilm...

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/8 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-08-17 18:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är en väldigt duktig poet. Bless you!
2012-07-15

  Niklas Hermansson
mycket bra!!!
2012-07-01

    ej medlem längre
Var den till mig???
2012-06-26

  Mirrie
Väldigt bra innehåll och vilket "flow" du har på dina texter.
Sådant gillar jag! Du har lyckats med att kombinera ett bra innehåll med grymma rim. All ära och respekt till dig! /Mirrie
2012-04-18

  charlotte hedendahl
Mycket bra!
2012-03-19

  Peter Grahn
Väl skrivet och så bra Broder!
2012-02-18

    ej medlem längre
Så bra!
2012-02-16

    ej medlem längre
Så bra!
2012-02-16

  Tommi Wilhelmsson
Den var grymt bra :D
2012-01-22

  Anna*
Välskrivet och högaktuellt! Applåder
2011-08-19

  Minkki VIP
välskrivet, angeläget!
2011-08-19

  lodjuret/seglare VIP
fina rim i rimlig text
2011-08-19

  mare VIP
Stark text !
2011-08-19

  Mats Henricson
grymt och aktuellt, men, samtidigt, oerhört välskrivet ! bokmärker !
2011-08-19

    Tea Alex
Intressant slut. Om den onde får som han vill blir vi alla beroende. Befrielsen finns i Jesus. Att låta Honom bära så vi inte behöver det vi är beroende av längre.

Stark text.
2011-08-18

  Måna N. Berger
"när man skjuter ner

ditt hjärtas stolta örn"

Starka ord. Målande.
2011-08-18

  Catharina Edin VIP
stark text!
Tablettberoende vet jag tyvärr vad det innebär - helvetet på jorden!
2011-08-17

  anits VIP
Mycket bra skrivet, om något så svårt
och tyvärr drabbas någon av det, varje dag
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP