Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen ut!

Jag har försökt att gömma mig
har försökt att glömma mig

För länge sedan i en tid som passerat
ungdoms naivitet allt en lek

Allvaret kom
penetrerade som en sond

Ljuset intuitivt letande
sökte sig ut

Som en storm av känslor

Jag lever NU!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 445 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-08-17 22:55



Bookmark and Share


  Shahla Haghi
Man behöver inte vara som andra. Vi alla någon gång gömmer oss i livsgången mer eller mindre. Viktigast är att vi går ändå vidare. Tack
2011-09-23

  Lena Själsöga Keijser
ja du lever

lever starkt
ty du ser
2011-08-27

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2011-08-18

  Margithe VIP
Bra text, tänkvärd
2011-08-18

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Härlig text!

Denna är taggad med ordet NU och går
därför att hitta på tagglistan:
http://bit.ly/nu-tagg

Och nu har jag dessutom länkat in den
i temakatalogen på
http://bit.ly/nu-katalog

2011-08-17

  Ninananonia VIP
Härligt att stormen kom med allt ljus... :) Vackert...
2011-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin