Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De missanpassade

De missanpassades genaration


Förakta oss inte

Det är bara logiken

Den övervälmande logiken

Ingen plats finns det att drömma


Så skyll inte på oss

Försök att förstå

alla har vi fått växa upp med våra förfäders misstag

Men kankse denna gången är de för stora för att rätta till

För att någonsin kunna rätta till




De missuppfattades

Missanpassandes generation




Fri vers av SvartPoesi
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-18 21:15



Bookmark and Share


  ULJO
Du har rätt det våra förfäder förstört kan vi aldrig återställa, det är bara att acceptera och gilla läget.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

SvartPoesi
SvartPoesi