Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ DÖDSBÄDDEN

kan du höra tandagnisslan

kommer den från helvetet

hör, nu ljuder ångbåtsvisslan

har du ordnat med biljett?

se, en lie och en skepnad

alltför välkänd silhuett

snabbare än du kan räkna

slocknar ljuset som du sett

 

 

evigheten är oändlig

jordelivet mycket kort

likstanken är omisskännlig

och så gick en ande bort

oförsonad ner i mörkret

ner i fasa och tortyr

så betänk hur få de år är

som så obönhörligt flyr

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/8 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-20 08:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är så sant det du skriver,
mycket fina rader
2011-08-20

  mare VIP
Så sant det du skriver
2011-08-20

  marie-helene
Så sant....Orden är allvarliga och sanna...
Tack för att du öppnar din mun...
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP