Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HINDRET PÅ 119 KILO

 

ställ inga frågor

spela bara med

du får ändå inga

konkreta besked

du reduceras

till bifigur

simpel statist som

gör henne sur

du är i vägen

dunsta

försvinn

gilla ditt läge

eller stick och brinn

 

LARZ GUSTAFSSON 20/8 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-20 19:11



Bookmark and Share


    Tea Alex
Skickligt!
2011-08-23

  anits VIP
Det var ord och inga visor, stå du kvar
2011-08-22

  Anders Nordlander VIP
hårda bud!
2011-08-21

  Måna N. Berger
Ord med *tyngd* bakom! Stå kvar i vägen!
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP