Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har du i fickan, Kahn? - Clerihew

Monsieur Dominique Strauss-Kahn
har en ruskigt stor banan
och snabb som en blixt han sliter den fram
utan skam




Bunden vers (Annat versmått) av papillon
Läst 537 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2011-08-25 16:11



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Kul med en Clerihew, verkligen ingen vardagsmat!
Calle
applåderar
2011-08-27

  ester.b
Dråplig och rolig!
2011-08-26

  lodjuret/seglare VIP
och så sägs det att storheten inte har något inflytande
2011-08-26

    ej medlem längre
ja, den gamle kan än - rivigt på Pappi-vis! inte saknas glimten heller ;)
2011-08-26

  vera gade VIP
Roligare än att gå på Fotografiskas utställning idag...
2011-08-25

    ej medlem längre
BRAVO!

Bitskt och underhållande! :-)
2011-08-25
  > Nästa text
< Föregående

papillon