Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ringar på vattnet

vi är ringar på vattnet
efter bomben du släppte
efter bomben du släppte
föddes vi




Fri vers av Gardenwall
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-30 13:57



Bookmark and Share


  Dilsewat
Vi är spår!
2011-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gardenwall
Gardenwall