Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet idag.

Dagar läggs till veckor
som bildar månader och år.
På resan där vi alla köpt biljett-
Livet!
Fyll dem med glädje så mycket du orkar
skratt så mycket så du storknar.
Varma ord till till dig själv och andra
hjälp varann istället för att klandra
Svårigheter vi alla får då och då
en tröstande hand vi behöver då
Ett steg i taget vi alla får ta
GÖR det bästa av dagen
som är idag!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-01 18:10



Bookmark and Share


    Mejja
Ja IDAG är livet.
Som en varm solstråle påvisar du det allra viktigaste.
Tack!
2011-09-02

  Lena Själsöga Keijser
mycket klingandevacker är din maning ur dina vackra hjärtvingar
2011-09-02

  Kungsfågeln
Tänkvärda och så sanna rader. En dikt vi alla borde bära med oss.
2011-09-02

  anits VIP
Mycket kloka rader
2011-09-01

    AA VIP
Så sant. Kloka ord.
2011-09-01

  Gigi
Kloka ord! :)
2011-09-01

  Maj-Lis VIP
Fin skrivet
2011-09-01

  mickech
Bra Skrivet!!
2011-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP