Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormors skål.

I en vacker skål
av pressat glas
hade du alltid sidenkuddar
och kungen av Danmark.
Varje gång jag hälsade på lyfte
du på locket och sa:
Varsågod!
Nu står den på min fönsterbänk
som ett fint minne från en
svunnen tid när lycka var:
En karamell från dig
med kärlek i blick.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-02 17:10



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
väcker vackra minnen
vackkra dofter
2011-09-02

  Järnkatten
Underbart och varmt skrivet :)...
2011-09-02

  jörgen g
Underbart minne av värme och lycka! :)
2011-09-02

  La Magnólia VIP
Så ljuvligt minne präntat på poesins vingar ...
2011-09-02

  Anya VIP
Fint!
2011-09-02

  Kungsfågeln
Vacker hyllningsdikt
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP