Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Jag sov och
drömmen talade
till mig.
Allt så klart
tydligt
enkelt
och självklart
Som om jag alltid vetat
Mitt mellan
dröm och verklighet




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-02 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna!
2011-09-03

  Ninananonia VIP
:) Fin..
2011-09-03

  Lena Själsöga Keijser
drömmens vävande verklighet
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP