Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla ord..

Alla ord
är redan
sagda
av andra.
Alla tankar
tänka förut.
Allt hopp
har hoppats
All längtan
har redan längtat
Ändå måste vi själva
hoppas
ingen annan kan längta
åt oss
Men vi kan dela
det vi känner
så känner vi oss
inte så ensamma




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-03 00:06



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Just så min vän... fint skrivet... vi kan dela våra tankar...
2011-09-03

    AA VIP
Det ät ett viktigt budskap i din text. Orden som passerar denn ordens gemenskap känns igen och berör. AA
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP