Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats kärlek

Att känna att vi är
varandras utvalda
kärlek och längtan
är underbart för
hjärtat att förnimma.
Då strålar ögonen
med ett förtrollad
skimmer som bara tänds av
den magiska vetskapen.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-03 07:48



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mjukt och varmt beskriver du gemensam kärlekslycka ...
2011-09-03

  Ninananonia VIP
:) ja den är fin...denna kärlek i hjärtat
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP