Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila i din blick

I din blick
vill jag vila
Det är som
att komma
hem.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-03 08:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert !
2011-09-03

  Ninananonia VIP
Härligt... :)
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP