Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När..

När vi rör vid
varandras tankar
stannar tid och rum.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-03 09:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint
2011-09-05

    ej medlem längre
Vackert beskrivet av hur det är.
Enklast och svårast.
Mycket fint.
2011-09-04

    ej medlem längre
Kort , men bra !
2011-09-03

  Ninananonia VIP
:) så är det :) ett magiskt ögonblick...
2011-09-03

  Anya VIP
Fint!
2011-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP