Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följ din dröm

Tro på din dröm
som finns inristad
i de slumrande
stjärnorna
Vårda den
drömmen ömt.
Den ger hoppfull
kraft att
hitta din egen
väg.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-06 13:03



Bookmark and Share


  mare VIP
Ja, viktigt att ha och följa sina drömmar..
2011-09-12

  Linda CH VIP
Värdefullt budskap mycket vackert skrivet!
2011-09-12

  Alva Johnsson VIP
Så vacker.
Grattis till placeringen!
2011-09-12

  Zelogath
Så sant, så sant!
Vi har alla en väg
Låt det stå klart
I både stjärnor
Hjärta och själ
Bra, applåd!
2011-09-12

  anits VIP
Mycket fint, bra skrivet
2011-09-07

  Järnkatten
Mycket bra, fint bildspråk!
2011-09-07

  Ninananonia VIP
:) ja alla drömmar kan bli sanna :)
2011-09-06

    AA VIP
Fint. Följ din dröm....viktiga ord.
2011-09-06

  Fredrik P. VIP
det finns drömmar
som kommer utifrån
och det finns de som
kommer inifrån -
de sistnämnda är
mer att lita på.
en tänkvärd dikt
med andra ord!
2011-09-06

  TT
...en text som ger läsaren styrka och hopp...läser in massor av livsgnista och framtidstro...gillar!!!
2011-09-06

  Stjärnregn
En sådan här behöver man när man tvivlar... Bra!
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP