Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografi.

Ljuvliga smeksamma
lockande fantasifulla
tankar
dyker upp i mitt huvud
Som en tidsresa
genom stjärnors leenden
Jag hittar ditt
fotografi längst ner
skrivbordslådan
för länge sen glömt
För alltid gömt
i mitt hjärta.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-07 20:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader
2011-09-07

  Ninananonia VIP
Så är det... :) varmvackra minnen :)
2011-09-07

    ej medlem längre
Fint !
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP