eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




Om jag ändå visste?

 

 

 

jag kan inte hjälpa det

rår inte på det

vet inte vad jag gjort

under natten som varit

 

jag vaknar med en trötthetskänsla

som är så svår att förstå

huvudvärken som

biter sig fast

 

jag går upp

trots att jag vill sova

en liten stund till

en kopp kaffe

får mig kanske att må bättre

 

så jag tar mig ut i köket

gör i ordning kaffebryggaren

det är då jag får se

det lyser i rummet där jag har datorn

 

jag vet att jag släckte taklampan

stängde av datorn

och drog ur kontakten i väggen

 

jag går och ser efter

varför det lyser

det är inte bara i taket

det lyser

 

datorn är påslagen

lampan på bordet lyser

jag börjar undra

vad jag sysslat med under natten

 

en skåpdörr står öppen

då har jag säkert ätit något

också

 

jag har med all säkerhet varit uppe i natt

det är säkert därför jag är så trött

så har jag känt mig stressad en tid

 

jag har inte öppnat ytterdörren

inte vridit på några plattor

det får jag vara tacksam för

 

om jag ändå visste

och kunde förstå

varför

jag är uppe och går

i sömnen

 

 

anits 8 september 2011

                                                                                                                                                                                                          

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-08 19:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
Otäckt när man inte vet vad man gör på natten. hoppas du slipper uppleva det igen.
2011-09-09

  Eva Helene VIP
Stress och uttröttning ökar ju risken för att gå i sömnen, kanske vore det bra om du försöker ta igen din sömnbrist och komma ner i varv genom att t ex sova en stund på dagen också. Önskar dig nattro!
2011-09-09

    Birgersdotter VIP
Ta hand om dig !Jobbigt gå i sömnen
2011-09-08

  Bibbi VIP
Ber om Guds beskydd över Dina nätter.
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP