Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord på tork

Orden du sa hänger
på tork i vinden.
Tills jag kan förstå
vad jag ska göra
med dessa skimrande lockande.
Nu har de torkat och fladdrat färdigt
och jag lägger ihop ord efter ord.
Smakar och blundar.
Funderar och grubblar.
Jag bygger ihop en underbar
sanning
som jag inte vågar säga högt.






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-09 12:55



Bookmark and Share


  Järnkatten
"Mysljuvligt"...:)...applåder...
2011-09-15

  Stjärnregn
Vackert!
2011-09-09

    ej medlem längre
Tycker mycket om den här bilden.
2011-09-09

    ej medlem längre
Vackert !!!
2011-09-09

  Ninananonia VIP
Härliga ord...
som du bygger
ihop...


:)
2011-09-09

  anits VIP
Vackert
2011-09-09

    ej medlem längre
Så behändigt och klokt att ha ett ordstreck!

Mycket inspirerande bild!
2011-09-09

  Yheela
Åh så underbart.
2011-09-09

  Max Poisé VIP
Den sanningen är ofta den bästa :-)
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP