Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piruetter.

Lyckliga skimrande piruetter
dansar skrattande på lina.
Närmar sig mitt hjärta
sen du kom!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-09 18:06



Bookmark and Share


  Järnkatten
Bubblande fint skrivet :)...
2011-09-15

  Lena Själsöga Keijser
pirrandeljusa ord
2011-09-10

  Linda CH VIP
Hjärteknipande gulligt!
2011-09-09

  Kungsfågeln
Så härliga rader!!
2011-09-09

  Ninananonia VIP
:) härligt är det med dessa piruetter :) hi,hi...
2011-09-09

  La Magnólia VIP
Så mjukt och vackert .. man kan se de där "skimrande dansande piruetterna på linan" ..
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP