eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




SOLEN

  

 

 

idag är den här äntligen

solen

 

 

dom tunga tankarna som

fanns igår har jag gömt

undan

 

 

så nu är jag på väg

att ta på mina vandringsskor

och gå ut solen

 

 

njuta av naturen och bara

försöka vara

 

 

känna glädje av den nya

soliga dagen

 

 

gå på den välkända stigen

lyssna till naturens

eget språk

 

 

med kamerans hjälp fånga det jag ser

för att när det känns tungt

ta fram och minnas

den vackra

höstdagen

 

 

 

 

anits 10 september 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-10 13:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön.
2011-09-12

  Maria T
En härlig promenad
en solskensdag
2011-09-11

  Anya VIP
fint att kunna ta naturen och ditt hantverk till hjälp när det blir tungt. Bra ordat!
2011-09-11

  Eva Helene VIP
"lyssna till naturens språk" - fint i en solig text.
2011-09-11

  ULJO
Solen kan göra underverk och pigga upp i de mest besvärliga situationer. Efter regn kommer solsken, ett sant ordspråk.
2011-09-10

    Birgersdotter VIP
Fint-njut av solen
2011-09-10

  Sofhia Wirström
fin dikt...du gör så rätt, har gjort samma sak själv idag med min son. vi har förgyllt dagen med foton idag. kram
2011-09-10

  Larz Gustafsson VIP
Fin bild.
Jag har uppfyllt min utomhuskvot.
2011-09-10

  aol
igenting är väl vackrare än ett höstlöv som kan skimra som den vackraste rubin i den gråaste höstdag,
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP