Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångrar dig...

Jag ångrar att jag inte förstod
att den värme jag kände
i din närvaro
Våran kamratskap och glädje
skratt och prat
Skulle tända en försenad längtan
som inte längre är möjlig att nå.
Men vad har jag att ångra
då när du fanns och ville
var jag en annans.
Din längtan var inte min
för jag upptäckte den aldrig.
Nu förstår jag vad jag alltid saknat
Och den saknaden är du.
Men tillfällen är korta
och går inte i repris
Man gör det som just då är den
enda sanningen.
Så vad har väl jag att ångra
utom möjligtvis du.
Alltid du!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-11 11:06



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Jag kan identifiera mej med denna berörande dikt, mycket bra skrivet
2011-09-12

  Lena Själsöga Keijser
du berör

ibland är det så

ofta förs det vilket är av mening till oss... åter till oss
2011-09-11

  La Magnólia VIP
En dikt som berör hjärtats innersta ...
2011-09-11

  anits VIP
En mycket stark dikt, som känns i hjärtat
2011-09-11

  Ninananonia VIP
Stark dikt som känns... :
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP