Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livets möten.

Om jag försöker vara
som nån jag tycker om att träffa
utan att för den skull sluta vara jag.
Att se varandra
och vara glad åt varandras styrkor
stötta motgångar.
Sjunga varandras sånger.
Så mycket trevligare
allt blir då.
I livets möten.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-11 12:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
en bild att leva med
2011-09-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
En text
som har ett
talande hjärta
som lyser som en
färgglad ärta och får
en att tänka till på vad
som bäst håller oss alerta!
2011-09-11

  Anya VIP
Visst blir det trevligare alltid.
2011-09-11

  Ninananonia VIP
Ja..mycket :) :) :) hi,hi :)
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP