eget foto

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




MÅNEN

 

 

 

 

satt i soffan

med min stickning

såg ljuset genom fönstret

 

 

jag undrade

var ljuset kom ifrån

då såg jag

 

 

när jag lyfte blicken

såg ut genom fönstret

såg månen

 

 

så stor gul och rund den var

bara en liten skärva

fattades

 

 

innan månen var riktigt full

ljuset som kom in

genom fönstret

var magiskt

 

 

fick mig att förstå

varför

min sömn varit dålig ett par nätter

 

 

jag släckte lampan

låt månen vara mitt ljus

en lite stund

 

 

innan den flyttade sig

och gav ljus

i

någon annans fönster

 

 

 

 

anits 11 september 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-11 14:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Harmoni.
2011-09-12

  Maria T
Så magiskt med
månljus en liten
stund
2011-09-11

    Ken Cassel
Fint foto och fina rader, Stina
:)

Kramar!
2011-09-11

  Anya VIP
Månljuset är vackert!
2011-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Månen får en i en särskild sinnesstämning. I går var det fullmåne.
2011-09-11

  Sofhia Wirström
fin, stämningsfull...vacker.
2011-09-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fint skrivet. =)
2011-09-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
De som roar sig med nattorientering får hitta något annat att göra när det är fullmåne. Det händer att man ser på tok för bra i skogen, nämligen.
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP