Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU HAR ALLT

du har allt

som jag tycker en flicka ska ha

det är kallt

och jag vet att jag värmer så bra

speciell

du är slutet på en säsong

sensuell

du är alltihop på en gång

sitter hör

och har svårt att slita min blick

du är där

angelique

har blivit ditt nick

går jag dit

blir jag säkert bortkörd av dig

fast du är

min sorts flicka

min typ av tjej

jag är vis

av den skada jag en gång fick

ändå kan

jag faktiskt inte slita min blick

du drar bort

som ett litet regnmoln i maj

kjolen kort

och en jacka eller kavaj

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/9 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 16:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och berörande
2011-09-13

  Larz Gustafsson VIP
Krystade rim ägnar jag mig aldrig åt. Det får andra syssla med.
2011-09-12

  Moa Paulsson
"angelique



har blivit ditt nick"
känns som ett onödigt krystat rim, men som helhet är texten vacker. fastnar särskilt för de fyra sista raderna, de tycks säga mer än allt det andra tillsammans.
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP