Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möta längtan

Låt mig möta din längtan
likt min slumrande är.
Låt oss ömt omfamna varandra
Ge kraft glädje glöd
Låt oss leva i denna minut
Den kan ingen ta ifrån oss.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-11 21:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Varma kärleksfulla rader
2011-09-13

  Anya VIP
Varmt och kärleksfullt!
2011-09-12

  Ninananonia VIP
Härliga tankar... att möta :)
2011-09-11

    ej medlem längre
Det kan ingen göra..kram på dig !!!
2011-09-11

    AA VIP
Vackert skriftat.
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP